Comunitat Valenciana

Martínez (APV) creu que seria "absurd" deixar passar la voluntat de Foment de negociar l'accés nord al port de València

  • El president de l'Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez, ha volgut tornar a deixar clar este dijous que la construcció del túnel d'accés nord al Port de València és una infraestructura "estratègica" de "impacte nul" per als ciutadans, ja que els camions circularien per un túnel situat a uns 60 metres sota terra.
Aurelio Martínez, en el centre, després del consell d'administració del port
Aurelio Martínez, en el centre, després del consell d'administració del port
APV
Aurelio Martínez, en el centre, després del consell d'administració del port

Així, ha instat l'alcalde de València, Joan Ribó, a qui considera una "persona molt raonable" i a qui té "moltíssima estima", a aprofitar la proposta del Ministeri de Foment per a negociar "el millor traçat" en una comissió -al costat d'ajuntaments implicats i Generalitat Valenciana-.

"Jo no deixaria passar esta oportunitat, em pareixeria francament absurd", ha advertit Martínez, qui ha destacat que a més el Govern central "està disposat a finançar-ho", encara que no se sap en quin percentatge.

Martínez ha realitzat estes declaracions en la roda de premsa posterior al Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària, on ha subratllat que "tots els operadors estan reclamant i sol·licitant que s'accelere eixe accés i per al Port és molt important", ha apuntat.

V-21, "IMPRESCINDIBLE" PERÒ "RES A VEURE AMB EL PORT"

En qualsevol cas, ha el president de l'APV ha volgut diferenciar el túnel d'accés nord al Port de l'ampliació de la V-21 amb un tercer carril, una infraestructura que encara que també considera "imprescindible" per a la ciutat, "no té res a veure amb el Port", ha puntualitzat.

També ha distingit el mateix túnel de "el que es va dir primera fase de l'accés nord, probablement mal cridada per carrils diferents a la V-21 en la zona de Serrería, una cosa que "tampoc té res a veure amb el port".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento