Comunitat Valenciana

'El Bigots' eludeix explicar en Corts la relació d'Orange Market amb la Fira però es compromet a fer-ho en un futur

  • VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)
Videdoconferencia en les Corts Valencianes en la Comissió de Fira València
Videdoconferencia en les Corts Valencianes en la Comissió de Fira València
FLICKR CORTS VALENCIANES
Videdoconferencia en les Corts Valencianes en la Comissió de Fira València

L'expresident de l'empresa Orange Market i considerat com un dels presumptes capitosts de la trama Gürtel, Álvaro Pérez, conegut com 'El Bigots', ha eludit contestar a les preguntes dels diputats la Comissió de les Corts Valencianes que investiguen la gestió general de les institucions firals a la Comunitat Valenciana a causa que té causes obertes i, segons ha dit, qualsevol cosa que diguera "podria perjudicar-me".

"Jo aniré un dia, crega'm que tinc paraula, i aniré a donar-li les explicacions que vosté em demana, però tampoc es crea tot el que expliquen els mitjans. Li done la meua paraula d'honor que aniré a les Corts o a València i donaré una explicació, però no es crega tot el que li expliquen", ha proclamat.

Així ho ha indicat 'El Bigots' en una compareixença en la Comissió de les Corts que investiga la gestió general de les institucions firals a la Comunitat Valenciana, en la qual ha intervingut per videoconferència i acompanyat pel seu lletrat, des de la presó de Valdemoro (Madrid), on compleix condemna per les irregularitats en contractacions de la fira Fitur entre els anys 2005 i 2009.

Pérez estava citat este dijous per a declarar en esta comissió en qualitat d'expresident d'Orange Market amb l'objectiu d'analitzar la relació de l'empresa amb Fira València, on es va celebrar el Congrés Nacional del PP en 2008 en el qual Mariano Rajoy va ser reelegit candidat a la Presidència del Govern.

No obstant açò, s'ha acollit el seu dret a no declarar perquè ha recordat que té causes obertes i "qualsevol cosa diguera em podria perjudicar". "Estic en condemna preventiva per una causa recent a València, per Fitur i estic querellat contra els jutges que van presidir eixe juí. No vaig a fer comentari i no tinc més que dir", ha subratllat.

No obstant açò, s'ha compromès a donar explicacions, després de la insistència del diputat del PSPV, José Muñoz. "Tinc uns valors i principis que probablement vosté no conega perquè de mi s'ha donat solament una imatge. Tinc una filla valenciana i el poble valencià i la Comunitat Valenciana anirà sempre en el meu cor i en la meua sang", ha subratllat.

"Una de les coses més importants que m'ha passat en la vida és la meua filla i és valenciana. Jo tinc paraula i honor i els done la meua paraula i el meu honor que algun dia aniré perquè vosté escolte la cara B del disc, que a voltes és molt millor que la cara A i desgraciadament vosté i ciutadans de la Comunitat i Espanya en general solament han escoltat una cara del disc, però ací hi ha moltes més cares i no són tots els que són ni estan tots els que haurien d'estar", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento