Comunitat Valenciana

Ribó eludeix parlar del processament d'Echávarri perquè no coneix el tema "amb detall" i està centrat a València

  • L'alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), ha eludit este dimecres parlar de la situació de l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri (PSPV), després del seu processament pel conegut com a cas Comerç i després de decidir un jutjat investigar-ho en relació amb l'acomiadament de la cunyada del portaveu municipal del PP en eixa ciutat. Així, ha assenyalat que no coneix "amb detall" eixos assumptes i que està centrat en "els temes de València".
Joan Ribó en una imatge recent
Joan Ribó en una imatge recent
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
Joan Ribó en una imatge recent

Ribó s'ha pronunciat d'esta manera en la roda de premsa oferida per a presentar els pressupostos de l'Ajuntament de València per a 2018, preguntat per la situació d'Echávarri i per si hauria de dimitir després de les decisions judicials que li afecten.

"Jo sóc de València. Això s'ha de preguntar a la gent d'Alacant", ha indicat el primer edil de la capital valenciana, que ha agregat que està centrat en "els temes de València". Igualment, ha apuntat que no coneix "el tema" que afecta l'alcalde d'Alacant "amb detall" i ha assenyalat que no vol parlar d'eixa qüestió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento