Comunitat Valenciana

Oltra considera "important" que l'Estat de Dret siga "contundent" amb els investigats pel 9 d'Octubre

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha considerat "important" que l'Estat de Dret siga "contundent" amb "les persones que no respecten a les altres i que es creuen amb dret d'agredir-los", en referència a les 13 persones investigades pels altercats violents ocorreguts a València el passat 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, protagonitzats per ultres.
Mónica Oltra en Les Corts
Mónica Oltra en Les Corts
COMPROMÍS
Mónica Oltra en Les Corts

Per a Oltra, en esta societat hi ha lloc "per a tothom, totes les idees, les maneres de pensar, sentir i expressar-se", però "no hi ha lloc per als violents i la gent que vol impedir la diversitat i la llibertat dels altres".

Ha lamentat que eixes persones "es van dedicar violentament a impedir el dret de manifestació d'unes persones que reivindicaven el valencià i el seu ús com a nostra llengua i una dels nostres senyals d'identitat", i ha subratllat que "han de posar-se a disposició judicial i jutjar-se en funció dels delictes que han comès" que, al seu juí, no solament va ser impedir el dret de manifestació d'uns altres, sinó "que van ser agressions gravíssimes i violència".

"Són persones que no respecten als altres i que es creuen amb el dret de partir el cap a un altre simplement perquè no pensen com ells. "Això no cap en la nostra societat, on caben totes les idees democràtiques, però no cap feixisme ni la violència", ha indicat.

Per açò, ha considerat "important" que l'Estat de Dret siga "contundent amb este tipus de persones que no respecten a les altres i que es creuen amb el dret d'agredir-los", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento