Comunitat Valenciana

L'Ajuntament publica en el BOP l'anunci per a contractar les obres del pàrquing de Bruixes

  • L'Ajuntament de València ha publicat este dimecres en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de València l'anunci per a contractar l'execució de les obres de l'aparcament de la Plaça Ciutat de Bruixes, situat al costat del Mercat Central.
Imatge del Mercat Central i del futur aparcament de Bruixes
Imatge del Mercat Central i del futur aparcament de Bruixes
Europa Press
Imatge del Mercat Central i del futur aparcament de Bruixes

Estos treballs, com recorda el BOP, consultat per Europa Press, estan incloses en l'àmbit del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, a l'empara del que es disposa en el Decret-Llei 3/2016, de 27 de maig del Consell de la Generalitat.

Este anunci es publica després que la Junta de Govern Local del consistori aprovara el passat 23 d'octubre la licitació de les obres d'este pàrquing per prop de 4,5 milions d'euros després d'haver donat el vistiplau el passat 13 d'octubre al projecte d'esta infraestructura. L'Ajuntament preveu que les obres podrien començar la pròxima primavera.

El termini d'execució esperat, com arreplega també el BOP, és de huit mesos o el temps que resulte de l'oferta de la persona o empresa adjudicatària a comptar des de l'endemà a la firma de l'acta de comprovació del replanteig.

La tramitació d'este contracte serà ordinària i el seu procediment, obert. El pressupost base de licitació és de 3.712.852,57 euros, inclosos despeses generals i benefici industrial, més 779.699,04 euros corresponents al 21 per cent d'IVA, la qual cosa suposa un total de 4.492.551,61 euros.

L'Ajuntament ha establit una garantia definitiva del 5 per cent de l'import d'adjudicació, IVA exclòs. En ella s'inclouen, com assenyala l'anunci, els danys i perjuís que s'ocasionen a l'administració com a conseqüència de l'incompliment per part de la persona o empresa adjudicatària del termini d'execució oferit.

Els interessats a concórrer a esta licitació poden obtindre la informació i la documentació necessària en el Servei de Contractació de l'Ajuntament de València; a través del telèfon 96 352 54 78, extensions 1216 i 1806, o del fax 96 394 04 98. Els plecs corresponents es poden consultar també en la pàgina web del consistori www.valencia.es.

Les proposicions es presentaran durant els 26 dies naturals següents a la publicació de l'anunci de licitació, este dimecres, en el Butlletí Oficial de la Província. El licitador estarà obligat a mantindre la seua oferta durant un termini màxim de 20 dies hàbils des del següent al de l'obertura de les proposicions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento