Localitzat el cadàver d'un firer desaparegut des de divendres passat a Cocentaina (Alacant)

Localitzat el cadàver d'un firer desaparegut des de divendres passat a Cocentaina (Alacant)

Localitzat el cadàver d'un firer desaparegut des de divendres passat a Cocentaina (Alacant)
Localitzat el cadàver d'un firer desaparegut des de divendres passat a Cocentaina (Alacant) (AYTO CONCENTAINA)
Ampliar
  • Un dispositiu d'emergència ha localitzat este dimarts, entorn de les 11.30 hores al faldar del castell de Cocentaina (Alacant), el cadàver d'un firer de 56 anys desaparegut des del passat 3 de novembre en el municipi, que estos dies ha celebrat la Fira de Tots Sants.

En l'operatiu de busca, ha treballat l'helicòpter de la Guàrdia Civil i un dispositiu de 20 efectius entre Policia Local, agents de la Benemérita, ACIF i Protecció Civil, amb la col·laboració del Centre Excursionista Contestà, segons han informat fonts de l'institut armat i del consistori. De moment, es desconeixen les causes de la mort.

La pròpia família va ser qui va donar la veu d'alarma i va mantindre este dilluns una reunió amb l'alcaldessa, Mireia Estepa, l'edil de Seguretat, Marcos Castelló, i agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil.

A última hora, la Policia Local de Cocentaina va decidir activar el pla d'emergències i rescat del 112, que finalment ha localitzat el cadàver este dimarts.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3180890/0/localitzat-cad-ver-dun-firer-desaparegut-des-divendres-passat-cocentaina-alacant/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios