Comunitat Valenciana

El PSPV no demanarà la dimissió de l'alcalde d'Alacant si no se li obri juí oral

  • Puig assegura que li "queden opcions jurídiques" i es remet a les declaracions de Mata, que "és el que està coordinant esta qüestió" dins del partit.
  • L'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri està processat per prevaricació administrativa en el cas de presumptes irregularitats en factures de la Regidoria de Comerç.
  • Junt amb ell, també estan investigats dos dels seus assessors en relació a presumptes fraccionaments en Nadal de 2016.
Puig en imatge d'arxiu
Puig en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Puig en imatge d'arxiu

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, s'ha remés este dimarts a les declaracions del subsecretari general del PSPV i portaveu socialista en les Corts, Manolo Mata, en relació a la situació de l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri, processat per prevaricació administrativa en el cas de presumptes irregularitats en factures de la Regidoria de Comerç, encara que ha recalcat que encara no se li ha obert juí oral.

"Encara no s'ha obert juí oral, caben recursos", ha assenyalat Puig qui, no obstant açò, en esta qüestió, ha volgut remetre's a les declaracions de Mata, "que és el que està coordinant esta qüestió". El síndic socialista ha afirmat que a Echávarri li "queden opcions jurídiques" i ha puntualitzat que el PSPV no demanarà la seua dimissió si no s'obri juí oral.

Preguntat per si demanaria a Echávarri que dimitira, Puig, qui es troba a Londres amb motiu del World Travel Market, ha reiterat que es remet a les declaracions de Mata i ha afegit: "Jo estic ací venent la Comunitat Valenciana en positiu".

La jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 9 d'Alacant ha decidit processar per prevaricació administrativa a l'alcalde d'Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, i a dos dels seus assessors en relació a presumptes irregularitats en el fraccionament de contractes de la Regidoria de Comerç, en la qual el primer edil tenia competències en el Nadal de 2016.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento