Comunitat Valenciana

Rodríguez (PSPV) diu que l'Executiva prendrà decisions després del processament d'Echávarri en les pròximes hores o dies

  • El portaveu del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, ha assenyalat este dimarts que l'Executiva del partit prendrà decisions "en les pròximes hores o en els pròxims dies" després del processament de l'alcalde socialista d'Alacant, Gabriel Echávarri, en relació a les presumptes irregularitats en el fraccionament de contractes de la Regidoria de Comerç, en la qual el primer edil tenia competències en el Nadal de 2016.
Jorge Rodríguez en foto d'arxiu
Jorge Rodríguez en foto d'arxiu
PSPV
Jorge Rodríguez en foto d'arxiu

El també president de la Diputació de València ha realitzat estes declaracions després de la presentació d'una campanya per a previndre la violència de gènere en adolescents en col·laboració amb la Fundació ANAR, en ser preguntat per procediment contra l'alcalde alacantí i els dos assessors investigats en esta causa: Pedro de Gea, assessor de Comerç, i el cap de gabinet d'Alcaldia, Lalo Díez, i si considera que el primer edil hauria de dimitir.

En la seua opinió, ara cal "veure com és l'estat de la situació". En tot cas, "és una decisió que prendrà l'Executiva i que valorarà el responsable de Política Institucional" i "m'imagine que en les pròximes hores o en els pròxims dies es prendran decisions sobre este tema", ha augurat.

Segons el portaveu del PSPV, "es tracta d'una situació complicada", atés que, "a més, pel que fa a Alacant hi ha discrepàncies en el propi pacte" de govern municipal format pel tripartit del PSPV-PSOE, Guanyar Alacant i Compromís.

En este sentit, ha assegurat que "s'ha estat treballant per a intentar llimar asprors i tractar de continuar treballant pel bé d'Alacant" encara que creu que "ara, la qual cosa tocarà és reevaluar eixa situació davant la nova situació creada", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento