Comunitat Valenciana

Toys 'R' Us contracta 197 persones a la Comunitat Valenciana com a reforç de la campanya de Nadal

  • La multinacional de distribució de joguets i productes infantils Toys 'R' Us ha contractat 197 persones a la Comunitat Valenciana com a reforç de la campanya de Nadal.
Tenda Toys R Us
Tenda Toys R Us
TOYS E US
Tenda Toys R Us

En tota Espanya, la companyia ha contractat 1.820 persones per a cobrir la campanya de Nadal, la qual cosa suposa un increment del 7% pel que fa a les contractacions nadalenques del passat any. Amb estes incorporacions, la plantilla de la companyia se situa en els pròxims mesos en més de 3.400 persones, explica la mercantil a través d'un comunicat.

Després de finalitzar els processos de selecció dels diferents perfils, Toys 'R' Us ha reforçat els seus equips en les 53 tendes que té en Espanya amb l'objectiu d'oferir el millor servici i atendre les demandes del consumidor.

Per a atendre l'increment de demanda de joguets en les pròximes setmanes, coincidint amb dates com el 'Black Friday' o el 'Cyber Monday', s'han reforçat els equips en totes les comunitats autònomes, encara que destacant sobretot les de la Comunitat de Madrid, amb un reforç de 348 persones, Andalusia, amb 341 persones, i 197 a la Comunitat Valenciana.

Unes dades que confirmen que el gran consum reforçarà els seus equips amb més de 22.000 noves ocupacions per a afrontar la campanya de Nadal, marcada per la millora del consum intern i del negoci empresarial.

Davant este escenari, el comerç es mostra "molt optimista", tenint en compte l'evolució del consum en el que va d'any i la recuperació de l'ocupació, segons han assenyalat a Europa Press en fonts del sector, que destaquen que serà una de les millors campanyes nadalenques des que va esclatar la crisi en 2008.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento