Comunitat Valenciana

Detingut un jove en València per colpejar amb patades i punyades a la seua parella i arrossegar-la pel carrer

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 28 anys, com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, danys i resistència i desobediència, després d'agredir la seua parella en la via pública, arrossegar-la pel pèl i colpejar-la amb patades i punyades. L'arrestat es va autolesionar en el cotxe policial, va trencar la finestreta del mateix i va amenaçar amb matar els policies i les seues famílies, segons ha informat el cos de seguretat en un comunicat.

Els fets van ocórrer la matinada del diumenge quan agents que realitzaven tasques de prevenció van ser requerits per la Sala del 091, perquè acudiren a la Gran Via Fernando el Catòlic de València, on una dona estava sent agredida per un home.

En arribar al lloc, els policies van observar com una dona amb la camisa trencada, "en estat de pànic", intentava fugir d'un home. Els policies van esbrinar que moments abans la dona, pel que sembla, havia sigut agredida físicament per la seua parella. L'home li havia esgarrat la camisa, l'havia arrossegat pel pèl i li havia pegat patades i punyades.

Els agents van observar que la dona presentava diverses ferides sagnants, a més de rojors en braços i cara, que van ser curades en un hospital de València, i des de la Policia Nacional han explicat que "és possible que que poguera haver sigut agredida en altres ocasions".

Els agents van detindre el jove com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments. L'arrestat, durant el trasllat en el cotxe policial, es va autolesionar i va causar danys en l'interior del vehicle, al que va trencar una finestreta.

Els policies ho van traslladar immediatament a un centre de salut per a ser atès però "no va consentir baixar del vehicle, alhora que amenaçava amb matar els policies i a les seues famílies, per la qual cosa li consideren el presumpte autor dels delictes de danys i resistència i desobediència". El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento