Comunitat Valenciana

Barcala (PP) avisa que la situació d'Echávarri es complica "moltíssim més" amb la decisió de Fiscalia

  • El portaveu del grup municipal del PP en l'Ajuntament d'Alacant, Luis Barcala, ha advertit este dijous que la situació judicial de l'alcalde, el socialista Gabriel Echávarri, es complica "moltíssim més" amb la decisió de Fiscalia d'enviar al jutjat la denúncia contra el primer edil per l'acomiadament d'una treballadora interina, cunyada del propi Barcala.
Luis Barcala, imatge d'arxiu
Luis Barcala, imatge d'arxiu
Europa Press
Luis Barcala, imatge d'arxiu

"El que ha fet és seguir avant amb la denúncia contra l'alcalde" i "això és alguna cosa a tindre molt en consideració", ha subratllat Barcala en un comunicat en el qual ha precisat que Fiscalia veu "indicis d'un possible delicte de prevaricació". Echávarri està sent investigat judicialment per presumptes irregularitats en factures de la Regidoria de Comerç que va dirigir en el seu moment.

Al seu juí, la decisió significa "clarament" que la situació de l'alcalde es complica "moltíssim més", ja que la Fiscalia, en apreciar indicis de delicte, va a formalitzar la denúncia que presentarà en els jutjats d'Instrucció en els quals Echávarri "haurà de comparéixer com investigat", ha indicat.

"Si fem una lectura política, significa que el nou pacte de govern d'Alacant que socialistes i nacionalistes valencians van cridar de refundació i que van firmar el dijous de la setmana passada, ha tingut la vida més curta dels pactes del tripartit, perquè ha durat una setmana", ha apuntat.

El portaveu 'popular' ha afegit que ara que Guanyar "ja s'hi havia posicionat, a qui posa en un compromís, mai millor dit, és a Compromís, que haurà de posicionar-se de nou, ja que el pacte que havien subscrit significava que en el cas de donar-se esta situació d'agreujament de la situació l'alcalde haurien de trencar este pacte", ha recordat.

"Podrem comprovar una vegada més si el portaveu de Compromís, Natxo Bellido, torna a regatejar l'ètica en benefici de l'aritmètica per a seguir aferrant-se a la butaca a pesar del pacte subscrit fa una setmana", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento