Comunitat Valenciana

Dóna a llum a la seua casa d'Aldaia ajudada pel marit assistit telefònicament pel metge

  • Una dona de 36 anys ha donat a llum hui a la seua casa d'Aldaia, ajudada pel seu marit a qui ha assistit telefònicament un metge del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). El nadó, una xiqueta, i la mare es troben bé i estan ingressades en planta de l'Hospital de Manises.
Imatge d'arxiu d'una SAMU
Imatge d'arxiu d'una SAMU
CICU
Imatge d'arxiu d'una SAMU

El metge ha assistit el part per telèfon, donant indicacions al marit de la dona, embarassada de 39 setmanes i en la seua segona gestació, segons ha informat el CICU en un comunicat.

L'avís ha entrat a les 14.00 hores al CICU per a alertar que la dona s'havia posat de part al seu domicili, al municipi valencià d'Aldaia. Amb ella es trobava amb el seu home, amb qui ha contactat per telèfon un metge coordinador, qui li ha estat donant les indicacions oportunes per a l'arribada del segon fill de la parella.

La dona, amb aquestes assistències, ha donat a llum una xiqueta, a qui el pare ha atés amb les indicacions que li proporcionava el doctor fins a l'arribada a la casa de l'equip mèdic.

Fins a la vivenda s'ha mobilitzat una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha realitzat la primera assistència in situ a la mare i a la xiqueta, que posteriorment han sigut traslladades a l'Hospital de Manises.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento