Comunitat Valenciana

Ruzafa Gallery 'Camina amb la moda' i prepara una nova edició del Munich Mercat

  • Ruzafa Fashion Week presenta, des de dimecres que ve, 1 de novembre, fins al diumenge 5, una nova edició del Munich Mercat en la qual Ruzafa Gallery obri les seues portes a esta coneguda firma de calçat. Tots aquells que s'acosten a este espai tindran l'oportunitat d'aconseguir un parell de sabatilles Munich amb descomptes de fins al 70%.
MUNICH MERCAT
MUNICH MERCAT
RUSSAFA GALLERY
MUNICH MERCAT

En esta ocasió, el Munich Mercat es presenta sota el lema 'Camina amb la moda', en el qual destaca la idea que disseny i preu no són incompatibles. "Est és un dels nostres esdeveniments més consolidats i que més acceptació té entre un públic valencià que, dia a dia, reforça el seu alt compromís amb la moda", ha destacat l'equip gerent de Ruzafa Gallery.

Durant esta edició es posaran a la venda més de 9.000 parells de sabatilles tant per a home, dona i sobretot per a xiquets, la qual cosa fa d'este esdeveniment un espai de reunió apte per a tota la família. A més en esta edició del Munich Mercat, la firma Sushi Events, especialista en cuina japonesa prepararà i servirà, amb preus assequibles, especialitats típiques de la gastronomia nipona.

Pel que fa a l'horari, tot el que vullga podrà acudir en busca de les seues sabatilles des de les 10.00 fins a les 21.00 hores, en horari ininterromput del dimecres 1 al dissabte 4, mentre que el diumenge, 5 de novembre, l'horari serà d'11.00 hores a 21.00 hores.

Ruzafa Gallery se situa en el carrer Pere III El Gran 11, un dels punts neuràlgics d'este barri de moda a València.

Munich porta més de 76 anys operant en el sector del calçat i és una empresa reconeguda mundialment que ha sabut seguir la tendència del mercat i adaptar-se a la demanda per a la creació de les seues col·leccions. El preu normal de les sabatilles va des dels 80 als 150 euros, la qual cosa fa del Munich Mercat una oportunitat única per a fer-se amb un parell a un preu reduït.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento