Comunitat Valenciana

Detinguda per agredir i deixar inconscient al professor del seu fill a València

  • Pel que sembla, l'agressora anava acompanyada de la seua mare i d'un home, encara que aquest últim no ha sigut localitzat.
  • El director del centre escolar també va haver de ser traslladat a l'hospital després d'intervindre en la baralla.
  • Fou traslladat en ambulància a l'Hospital Clínic de València per a ser atés per colps al cap, vessament ocular i pèrdua de consciència.
Niños entrando en el colegio
Niños entrando en el colegio
EUROPA PRESS
Niños entrando en el colegio

Una dona ha sigut detinguda per la Policia Local de València acusada d'agredir al professor del seu fill, que va patir colps en el cap, un vessament ocular i va perdre la consciència durant uns minuts.

Fonts d'aquest cos policial han informat que l'agressió es va produir dilluns passat sobre les nou del matí en un col·legi del barri valencià de Benicalap, com ha avançat aquest dijous el diari Levante-EMV.

El professor de Primària va denunciar que havia patit una agressió per part d'una dona i d'un home, encara que aquest últim no ha sigut localitzat, segons les fonts, que han indicat que pel que sembla l'agressora anava acompanyada de la seua mare.

El docent, que presentava colps en el cap, un vessament ocular i va perdre la consciència durant uns minuts, va ser traslladat per una ambulància a l'Hospital Clínic de València per a ser atés, segons les fonts, que no han pogut precisar més informació sobre el seu estat.

També va ser traslladat al mateix hospital el director del centre escolar, que va intervindre en la baralla al costat d'una altra mestra.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento