Comunitat Valenciana

PSPV, "fart" per les formes de Grezzi, li acusa de fer "anuncis unilaterals" com la semipeatonalització

  • El grup municipal socialista en l'Ajuntament de València ha expressat el "afartament" de la formació, i en concret de la Regidoria d'Urbanisme dirigida per Vicent Sarrià, davant les "formes" de l'edil de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi (Compromís), a qui ha acusat de llançar "anuncis unilaterals" com el de la semipeatonalització de la Plaça de l'Ajuntament.

"Compartim el fons però estem farts de les formes", assenyalen els socialistes en el consistori, els qui recorden que ja van anunciar la seua proposta de convertir València en una "ciutat de places". En opinió del PSPV en l'Ajuntament, Grezzi es "excedeix en les seues atribucions" perquè entenen que un anunci d'este calat ha de "comptar amb la resta de forces polítiques que formen el Govern de la Nau".

Giuseppe Grezzi ha anunciat este dimecres que part de la plaça de l'Ajuntament de la capital -des de l'entrada pel carrer Sant Vicent fins a la cantonada de l'edifici consistorial amb Periodista Azzati- serà per als vianants a partir d'abril del pròxim any, quan s'espera que comencen les obres de la reforma de la plaça de la Reina.

L'edil de Mobilitat ha explicat que es tancarà al trànsit el final del carrer La Pau i el tram de Sant Vicent que uneix la plaça de l'Ajuntament i la de la Reina per a facilitar l'accés dels camions que treballaran en les obres d'esta última i que es procedirà a una actuació "blana" i "reversible" de forma prèvia a la reurbanització completa d'esta zona.

Així, els socialistes posen l'accent que el centre de València és una zona "molt sensible" i qualsevol mesura que s'adopte sobre este punt "afecta un gran nombre de ciutadans". Per tant, insisteixen que no es poden llançar "anuncis unilaterals" sense comptar amb els seus socis de govern.

Així mateix, asseguren que han traslladat a l'alcalde, Joan Ribó, el seu "malestar" i anuncien que demanaran un estudi "integral" sobre el trànsit en tota Ciutat Vella.

Els socialistes en l'Ajuntament han recordat que "blanes o dures, les competències en urbanització són de la Delegació de Desenvolupament Urbà".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento