Comunitat Valenciana

El PPCV critica el "caos" del Consell amb els pressupostos i la "crisi" entre els partits del Botànic per a quadrar-los

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha criticat el "caos" del Consell amb els pressupostos de la Generalitat Valenciana per al pròxim exercici de 2018, al mateix temps que ha assenyalat que esta situació és conseqüència de la "crisi" que hi ha entre els partits del Botànic. "No tenen suficient amb inventar-se cada any 1.300 milions d'euros, que ara no quadren el pressupost", ha reprovat.
Eva Ortiz (PPCV) durant la roda de premsa
Eva Ortiz (PPCV) durant la roda de premsa
EUROPA PRESS
Eva Ortiz (PPCV) durant la roda de premsa

Per a Ortiz, hi ha una "crisi" entre els partits que conformen l'Acord del Botànic que "no serà l'última". Així ho ha indicat en declaracions als mitjans de comunicació en els passadissos de les Corts on ha titlat esta situació com "un caos en el qual se sustenta este govern que no té ganes de treballar i en el qual el president Ximo Puig no lidera absolutament res".

"Fa poques setmanes vam veure que no tenia interés a arribar a un diàleg ni a consens ni tan sols en el debat sobre l'Estat de la Comunitat i ara veiem que està en funcions i no té interés a arribar a temps a presentar estos pressupostos perquè no asseguren que estiguen abans del dia 31 d'octubre i no sabem si en cas de no arribar els van a prorrogar i en quines condicions va a ser", ha manifestat.

Per a la diputada 'popular', el Consell és "un govern en funcions, amb un caos permanent i un president que ni presideix, ni està ni se li espera, però ha indicat que espera que als llarg dels dies hi haja "un poc més de transparència, dialogue i de veres".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento