Comunitat Valenciana

La startup valenciana Guruwalk crea un tour dedicat a la sèrie 'Stranger Things'

  • La startup valenciana Guruwalk ha creat un 'free tour' en el qual els fans de la sèrie de Netflix 'Stranger Things' podran recórrer alguns dels escenaris on es grava en la ciutat de Jackson, en l'estat de Geòrgia.
Fotogrames de Strangers Things
Fotogrames de Strangers Things
NETFLIX/REMITIDA POR GURUWALK
Fotogrames de Strangers Things

L'engegada d'esta iniciativa coincideix amb el llançament de la segona temporada de la sèrie, que tant èxit va tenir en la seua estrena l'any passat, el pròxim 27 d'octubre, explica l'empresa a través d'un comunicat.

De la mà d'un guia expert i apassionat de la sèrie els viatgers podran endinsar-se i viure més d'a prop una de les sèries que, gràcies a la seua estètica dels anys 1980, les seues referències nostàlgiques que tant connecten amb el públic i la seua trama repleta de misteri i efectes paranormals ja és considerada per molts una sèrie de culte.

Tots els dissabtes, a les 20.00 hores els viatgers podran recórrer llocs com la biblioteca, la pedrera abandonada, els tribunals o la comissaria i pagar pel tour la voluntat, segons el seu grau de satisfacció.

No és la primera vegada que esta startup promocionen un tour ambientat en una sèrie, ja que durant el passat mes de setembre es van donar a conéixer els seus tours ambientats en la sèrie 'Narcos', també de Netflix, en els quals tractaven de desmitificar la figura de Pablo Escobar.

Guruwalk és "la primera comunitat internacional de free tours en la qual qualsevol persona pot compartir la seua experiència local amb viatgers de tot el món", destaquen els seus impulsors.

Creada des dels fonaments de l'economia col·laborativa i sent completament gratuïta, Guruwalk té com missió principal convertir-se en una font d'ingressos per a aquells guies que desitgen treballar en països en vies de desenvolupament, encara que operen a tot el món.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento