Comunitat Valenciana

El consistori peatonalitzarà part de la Plaça de l'Ajuntament a l'abril del pròxim any

  • El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha anunciat que part de la plaça de l'Ajuntament de la capital -des de l'entrada pel carrer Sant Vicent fins a la cantonada de l'edifici consistorial amb Periodista Azzati- serà per als vianants a partir d'abril del pròxim any, quan s'espera que comencen les obres de la reforma de la plaça de la Reina.
Grezzi anuncia la peatonalització parcial de la plaça de l'Ajuntament
Grezzi anuncia la peatonalització parcial de la plaça de l'Ajuntament
EUROPA PRESS
Grezzi anuncia la peatonalització parcial de la plaça de l'Ajuntament

Així ho ha anunciat l'edil este dimecres en una roda de premsa en la qual ha explicat que es tancarà al trànsit el final del carrer La Pau i el tram de Sant Vicent que uneix la plaça de l'Ajuntament i la de la Reina per a facilitar l'accés dels camions que treballaran en les obres d'esta última.

D'esta manera, es procedirà a una actuació "blana" i "reversible" de forma prèvia a la reurbanització completa d'esta zona, que s'haurà de dur a terme en la pròxima legislatura.

Grezzi ha assenyalat que estima que esta peatonalització parcial es produïsca a l'abril, coincidint amb el començament de les obres en la plaça de la Reina, encara que ha indicat que "pot ser que es faça un poc abans" per a no escometre totes estes actuacions "de cop".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento