Comunitat Valenciana

Ferida molt greu una dona a València després de rebre una palissa del seu nóvio, que està detingut

  • Una dona de 27 anys es troba en estat "molt greu" en l'Hospital la Fe de València amb un traumatisme cranial després de rebre una palissa presumptament del seu company sentimental, un home que ja està detingut i sobre el qual pesava un orde d'allunyament recent, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

El succés es va produir sobre les 16.30 hores d'este dilluns en un domicili situat en la calle Ave María en el barri valencià de Benimàmet. La víctima va ser atesa per politraumatismes i traslladada a l'hospital, on roman ingressada amb pronòstic reservat, segons fonts sanitàries.

Tant la víctima com el suposat agressor, que compta amb antecedents, són dos joves de nacionalitat espanyola. La dona té un fill menor, del que s'ha fet càrrec un familiar.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, s'ha referit en un missatge en el seu Twitter a este succés: "Lamentablement ahir un altre cas de violència contra la dona. Terrorisme masclista intolerable. L'entorn és clau per a frenar-ho".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento