Comunitat Valenciana

La gerent nacional del PP responsabilitza al grup municipal de València dels seus comptes

  • Li consten com autoritzats en estos comptes l'expresident del PP de la província, Vicente Betoret, i l'exvicesecretari d'organització provincial Juan José Medina.
  • Ha declarat, en qualitat d'investigada, en el Jutjat d'Instrucció número 18 de València que instrueix el cas Taula derivat del conegut com a cas Imelsa.
  • Ha insistit que Gènova no tenia l'obligació de fiscalitzar els comptes del grup municipal i ha al·ludit a la Llei Electoral per a recolzar els seus arguments.
Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS
Ciutat de la Justícia de València

La gerent nacional del Partit Popular, Carmen Navarro, ha responsabilitzat al grup municipal de València dels seus comptes i ha defés que Gènova no estava obligada a fiscalitzar-les. Així mateix, ha afirmat que li consten com autoritzats en estos comptes l'expresident del PP de la província de València Vicente Betoret i l'exvicesecretari d'organització provincial del PP Juan José Medina.

Navarro, administradora general del PP en les eleccions municipals de 2011, s'ha pronunciat en estos termes en la seua declaració, en qualitat d'investigada, en el Jutjat d'Instrucció número 18 de València que instrueix el cas Taula derivat del conegut com a cas Imelsa.

La gerent dels 'populars' estava citada este dilluns a declarar a les 11 hores i l'interrogatori s'ha prolongat un poc menys de dos hores. Ha contestat al jutge, al fiscal, al seu lletrat i a l'advocat del PP, partit imputat com a persona jurídica per les presumptes irregularitats en la campanya de l'any 2015. Després de comparéixer, ha abandonat la Ciutat de la Justícia pels jutjats de guàrdia, evitant així als periodistes que li esperaven en la porta.

Durant la seua declaració, ha insistit que Gènova no tenia l'obligació de fiscalitzar els comptes del grup municipal de València i ha al·ludit a la Llei Electoral per a recolzar els seus arguments, així com a resolucions del Tribunal Constitucional, segons ha pogut saber Europa Press.

Així, ha assenyalat que la comptabilitat es portava en el mateix grup municipal del PP i des de Madrid no s'auditaven estos comptes, amb el que no es tenia coneixement de cap tipus d'irregularitat. També ha comentat que les persones autoritzades als comptes dels 'populars' valencians eren Betoret i Medina, i ha asseverat que el partit desconeixia les donacions de 1.000 euros per part d'assessors i regidors.

D'altra banda, este dilluns també estaven citats a declarar davant el jutge, en qualitat de testimonis, tres persones més, entre ells, el delegat a València de l'empresa JC Decaux.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento