Comunitat Valenciana

PPCV diu que Grezzi i Nomdedéu "no són dignes" de ser autoritats per insultar a la Policia i demana la seua dimissió

  • La portaveu de Governació del Grup Popular en les Corts Valencianes, Verónica Marcos, ha afirmat este dimecres que l'edil responsable de l'àrea de mobilitat en l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, i al secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, "no són dignes d'ostentar la condició d'autoritats" per "insultar i denigrar" a la Policia i a l'Estat de Dret, per la qual cosa ha demanat que dimitisquen.

Així ho ha indicat Marcos durant la seua intervenció en el debat de les Corts per la Llei de Coordinació de Policia Local de la Comunitat Valenciana en el qual ha demostrat el suport del seu grup a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, i ha criticat que s'haja impedit debatre una iniciativa del PPCV en la qual es mostrava el respatler als mateixos com a garants de les llibertats.

La diputada 'popular' ha demanat "respecte" als cossos judicials ja que, al seu juí, "es troba a faltar per part d'alguns dirigents que no són dignes d'ostentar la condició d'autoritat". Així, ha reprovat l'actitud de Grezzi "qui no té objecció a assistir a manifestacions on s'insulta i denigra a la Policia Local al crit de 'tortura i assassina i feixista'".

"Els hauria de fer vergonya recolzar a un personatge que es fotografia amb l'extremisme i la intolerància. On està el PSPV? Algú va a demanar la seua dimissió?", ha tornat a preguntar la diputada.

Així mateix, Verónica Marcos ha assenyalat que és "indigne" que el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, mantinga a Nomdedéu, qui "denigra a les persones i ataca l'Estat de Dret i al sistema". "Este era el Govern del canvi? Un Govern on els càrrecs públics ataquen l'Estat de Dret i a la policia? Si Puig no els censura serà corresponsable com president del Govern valencià", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento