Comunitat Valenciana

Detingut un home a Alacant per apunyalar a un altre que no volia anar a robar amb ell

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en Alacant a un home acusat d'apunyalar dos vegades a un altre amb un ganivet de cuina perquè no volia anar a robar amb ell eixa mateixa nit. El presumpte autor dels fets, al que se li atribueix un homicidi en grau de temptativa, suposadament va assestar dos punyalades a la víctima i va fugir del lloc a la carrera.
Detenen un home acusat d'intentar matar un altre que no volia robar amb ell
Detenen un home acusat d'intentar matar un altre que no volia robar amb ell
POLICIA NACIONAL
Detenen un home acusat d'intentar matar un altre que no volia robar amb ell

Una persona va trobar el ferit estès en la via pública i ho va traslladar fins al centre clínic més pròxim al lloc. Hores després, els agents van detindre al presumpte autor a uns 200 metres i amb el ganivet en l'interior d'un de les butxaques dels seus pantalons.

El detingut, al que li constaven 16 antecedents policials i que es trobava en situació irregular en el país, està considerat presumpte responsable d'un accident múltiple de trànsit ocorregut al març en l'A-7 després d'una persecució de quilòmetres en la qual va resultar ferit de gravetat un agent de la Policia Nacional.

La detenció del presumpte autor dels fets, un home de 53 anys i de nacionalitat palestina, es va produir diumenge passat.

Segons la Policia, víctima i agressor suposadament es dedicarien a cometre delictes contra el patrimoni en la ciutat d'Alacant i poblacions limítrofes. Els agents atribueixen l'origen de la discussió i factor desencadenant de l'agressió a la negativa per part de la víctima a eixir eixa nit a robar.

Els fets van ocórrer prop de les 22.00 hores quan des d'un centre clínic d'Alacant es va alertar a la Sala Operativa 091 de la Policia Nacional de l'ingrés d'un home amb ferides d'arma blanca. Quan els agents van acudir al lloc, es van entrevistar amb una persona que s'havia fet càrrec de la víctima, en trobar-ho estès en la via pública i que li havia traslladat fins al centre clínic més pròxim.

Tres hores després del succés, una patrulla policial va localitzar prop del lloc a un individu amb restes de sang que, en adonar-se de la presència policial, va fugir a la carrera, encara que els agents van aconseguir interceptar-ho després de dos-cents metres de persecució.En eixe moment li van localitzar en un de les butxaques dels seus pantalons un ganivet de cuina amb restes de sang.

La víctima, algerià de 36 anys, va patir dos punyalades, una en l'abdomen i una altra en la seua mà esquerra, motiu pel qual va ser intervingut en l'Hospital General Universitari d'Alacant.

ACCIDENT DE MARÇ

En el moment de l'accident de març, l'ara detingut circulava a bord d'un vehicle sostret per la ciutat d'Alacant i en ser detectat per una patrulla policial va emprendre una fugida que va culminar en un accident de trànsit en l'autovia A-7 a l'altura de Crevillent on va resultar ferit un agent.

UN ALTRE APUNYALAMENT

D'altra banda, en la matinada del passat 10 d'octubre diverses telefonades de veïns van alertar la Sala Operativa del 091 de la Policia Nacional d'Alacant d'un apunyalament en un carrer de la zona nord de la ciutat.

Després de diverses batudes per la zona, els agents van aconseguir localitzar i detindre, gràcies a la col·laboració ciutadana, al presumpte autor dels fets, qui pel que sembla, després d'una discussió va assestar una punyalada a la seua víctima, qui va ser ingressada en la UCI de l'Hospital General d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento