Comunitat Valenciana

El rodatge del documental dedicat a Renau arranca a Berlín, el centre de València i El Cabanyal

  • El rodatge de 'L'Art en Perill', el documental dedicat al fotomontador, cartellista, artista i editor valencià Josep Renau, qui a causa de les seues idees polítiques i el seu suport a la II República va haver d'emigrar a Berlín, ha arrancat ja amb filmacions en locaciones del centre de València, en el barri del Cabanyal, on va viure l'artista, i en la capital alemanya.
Mural de Josep Renau en la Alemanya
Mural de Josep Renau en la Alemanya
MIGUEL ORTS
Mural de Josep Renau en la Alemanya

Eva Vizcarra i Rafael Casañ dirigeixen este treball dedicat a qui va ser una "figura crucial" en la introducció de les avantguardes artístiques a Espanya i a ressaltar la importància social del cartell. Va ser també un personatge que "mai va abandonar el seu compromís polític", segons ha informat la productora Endora en un comunicat.

El treball, amb el finançament privat d'Intertronic, compta amb la participació de l'Institut Valencià de la Cultura i TVE i s'està negociant la participació d'À Punt, la nova televisió valenciana.

La productora ha collit èxits en la seua trajectòria com el Dofí d'Or en els Cannes Corporate Mitja & TV Awards i la Medalla del Bronze en el New York Festivals pel documental 'L'Arquitecte de Nova York', dedicat a la figura del valencià Guastavino, responsable d'emblemàtiques edificacions com la Biblioteca pública a Boston i la Sala de registres de la illa Ellis, el pont de Queensboro o l'Oyster bar de l'Estació Gran Central a Nova York.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento