Moren dos ancians al despenyar-se per un barranc de 100 metres en Beniarrès (Alacant)

Moren dos ancians al despenyar-se per un barranc de 100 metres en Beniarrès (Alacant)

Moren dos ancians al despenyar-se per un barranc de 100 metres en Beniarrès (Alacant)
Moren dos ancians al despenyar-se per un barranc de 100 metres en Beniarrès (Alacant) (GOOGLE MAPS)
Ampliar
  • Dos homes de 76 i 73 anys han mort en precipitar-se el vehicle tot terreny en el qual viatjaven per un barranc situat a una altura de 100 metres a Beniarrés (Alacant). Uns ciclistes han trobat els cossos un dia després de l'accident, segons ha informat a Europa Press la Guàrdia Civil de Trànsit.

L'accident es va produir a última hora d'este passat dijous, a les 22.30 hores, en el camí de Revolcador de Beniarrés, on els ancians es van eixir de la carretera a bord del vehicle i van caure pel barranc.

No obstant açò, els seus cadàvers no han sigut localitzats fins a les 13.45 hores d'este divendres, després d'uns ciclistes que circulaven per la zona veren el cotxe i donaren avís al Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat. En l'excarceració dels cossos ha participat la Guàrdia Civil i el Consorci Provincial de Bombers de València.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3159816/0/moren-dos-ancians-al-despenyar-se-per-barranc-100-metres-beniarr-s-alacant/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios