20 immigrants atesos, cinc d'ells menors, després d'arribar dos pasteres a Guardamar del Segura (Alacant)

20 immigrants atesos, cinc d'ells menors, després d'arribar dos pasteres a Guardamar del Segura (Alacant)

20 immigrants atesos, cinc d'ells menors, després d'arribar dos pasteres a Guardamar del Segura (Alacant)
20 immigrants atesos, cinc d'ells menors, després d'arribar dos pasteres a Guardamar del Segura (Alacant) (CRUZ ROJA)
Ampliar
  • Creu Roja Alacant ha atès este divendres als 20 immigrants -dels quals cinc diuen ser menors-, que han arribat a la platja del Salidero, a Guardamar del Segura (Alacant), en dos pasteres.

Segons ha informat a Europa Press al final de la seua intervenció, tots són homes algerians d'entre 15 i 33 anys i en bon estat de salut, als quals s'ha repartit kits d'alimentació i vestuari.

No obstant açò, tres d'ells han sigut derivats a l'Hospital de Torrevieja: un per dolor toràcic i del braç dret; un altre per un possible esquinç; i, un tercer, per una inflamació en un turmell possiblement causada pel viatge i pels antecedents d'una operació a la qual es va sotmetre fa uns tres mesos.

La Guàrdia Civil ha informat que les barques han sigut localitzades entorn de les 08.00 hores, quan les ha albirat un veí. La patrulla desplaçada ha localitzat uns 9 immigrants en un primer moment, i a la resta al llarg del matí.

Es tracta de la quarta i cinquena pastera que arriba a la costa alacantina des del passat dia 7 d'octubre. Aquell dia es va atendre a 21 persones a Torrevieja; el dia 10 va arribar una altra a la costa de Xàbia, amb dos immigrants; i, el passat dia 11, una pastera va ser localitzada en el Cap de l'Horta, a Alacant.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3159725/0/20-immigrants-atesos-cinc-dells-menors-despres-darribar-dos-pasteres-guardamar-segura-alacant/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios