Santa Pola (Alacant) manté banderes a mitja asta per la mort del capità Borja Aybar

Santa Pola (Alacant) manté banderes a mitja asta per la mort del capità Borja Aybar

Santa Pola (Alacant) manté banderes a mitja asta per la mort del capità Borja Aybar
Santa Pola (Alacant) manté banderes a mitja asta per la mort del capità Borja Aybar (MINISTERIO DEFENSA)
Ampliar
  • L'Ajuntament de Santa Pola (Alacant) ha anunciat que mantindrà este divendres les banderes oficials a mitja asta per la defunció ahir dijous del pilot de l'Exèrcit de l'Aire Borja Aybar García, que va perdre la vida en un accident quan tornava a la seua base a Albacete després de participar en la desfilada militar del 12 d'octubre a Madrid.

El consistori ha fet públic un comunicat en el qual lamenta el sinistre i ha traslladat el seu condol a la família del pilot, dona i fill, i als seus pares, veïns de Santa Pola. En senyal de dol, l'edifici consistorial mantindrà les banderes de la Casa Consistorial a mitja asta.

A més, s'ha informat que l'alcaldessa, Yolanda Seva Ruiz, en representació de la corporació municipal, ha traslladat el condol a la família i a la Base de l'Exèrcit de l'Aire d'Albacete, en la qual desenvolupava la seua activitat professional Borja Aybar, així com al Ministeri de Defensa i Interior.

De la mateixa manera, l'Ajuntament de Santa Pola "queda a disposició per a la participació en qualsevol acte institucional que es realitze en honor a la memòria de Borja Aybar García, en el marc de la seua condició de Capità de l'Ala 14 de l'Exèrcit de l'Aire".

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3159664/0/santa-pola-alacant-mante-banderes-mitja-asta-per-mort-capit-borja-aybar/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios