El Bisbe de Castelló convida a resar "amb confiança" perquè ploga

El Bisbe de Castelló convida a resar "amb confiança" perquè ploga

El Bisbe de Castelló convida a resar "amb confiança" perquè ploga
El Bisbe de Castelló convida a resar "amb confiança" perquè ploga (ASOCAICIÓN RIBEREÑIOS/EUROPA PRESS)
Ampliar
  • El Bisbe de la Diòcesi Sogorb-Castelló, Casimiro López Llorente, ha enviat una carta a sacerdots, religiosos, diaques i laics en la qual els convida a resar a Déu "amb confiança" pel do de la pluja "necessària en estos moments".

Així, el Bisbat ha remès esta missiva en un comunicat, en la qual s'indica que en moltes regions d'Espanya i també a la Comunitat Valenciana es pateix des de fa mesos una "greu sequera". "La falta de pluja afecta tothom, no solament als nostres camps i muntanyes, a les collites i pastures, sinó també a les fonts i embassaments i, en conseqüència, al consum humà i industrial", assenyala el Bisbe.

López Llorente destaca que els creients saben que l'aigua és un "regal de Déu". "Hem de ser responsables en el seu ús i saber compartir-la amb tots", afig el Bisbe, qui convida a tots a resar a Déu "amb confiança pel do de la pluja necessària en estos moments".

A més demana als sacerdots que incorporen una petició per la pluja en les pregàries de la Missa, especialment en les dels diumenges, així com en l'oració de Laudes i de Vespres; al que convida també a les comunitats religioses i a quants resen la Litúrgia de les Hores.

Consulta aquí más noticias de Castelló.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3158600/0/bisbe-castello-convida-resar-amb-confianca-perqu-ploga/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios