Comunitat Valenciana

El Bisbe de Castelló convida a resar "amb confiança" perquè ploga

  • El Bisbe de la Diòcesi Sogorb-Castelló, Casimiro López Llorente, ha enviat una carta a sacerdots, religiosos, diaques i laics en la qual els convida a resar a Déu "amb confiança" pel do de la pluja "necessària en estos moments".
Sequera
Sequera
ASOCAICIÓN RIBEREÑIOS/EUROPA PRESS
Sequera

Així, el Bisbat ha remès esta missiva en un comunicat, en la qual s'indica que en moltes regions d'Espanya i també a la Comunitat Valenciana es pateix des de fa mesos una "greu sequera". "La falta de pluja afecta tothom, no solament als nostres camps i muntanyes, a les collites i pastures, sinó també a les fonts i embassaments i, en conseqüència, al consum humà i industrial", assenyala el Bisbe.

López Llorente destaca que els creients saben que l'aigua és un "regal de Déu". "Hem de ser responsables en el seu ús i saber compartir-la amb tots", afig el Bisbe, qui convida a tots a resar a Déu "amb confiança pel do de la pluja necessària en estos moments".

A més demana als sacerdots que incorporen una petició per la pluja en les pregàries de la Missa, especialment en les dels diumenges, així com en l'oració de Laudes i de Vespres; al que convida també a les comunitats religioses i a quants resen la Litúrgia de les Hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento