Fiscalia obri d'ofici una investigació pels incidents registrats en la manifestació del 9 d'Octubre

Fiscalia obri d'ofici una investigació pels incidents registrats en la manifestació del 9 d'Octubre

Fiscalia obri d'ofici una investigació pels incidents registrats en la manifestació del 9 d'Octubre
Fiscalia obri d'ofici una investigació pels incidents registrats en la manifestació del 9 d'Octubre (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • La Fiscalia Provincial de València ha obert d'ofici una investigació pels incidents registrats en la manifestació vespertina del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, per part d'un grup de violents d'extrema dreta, segons ha pogut saber Europa Press.

Precisament este mateix dimecres, el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha remès al ministeri públic un informe detallat amb els primers resultats de la investigació que està duent a terme la Policia Nacional sobre els incidents.

Este informe conté una relació cronològica i detallada dels fets amb les primeres identificacions realitzades.

Paral·lelament, la Xarxa Espanyola d'Immigració i Ajuda al Refugiat va presentar ahir en Fiscalia una denúncia perquè s'investigaren els "atacs" registrats en la manifestació per part de "integrants de Yomus" a membres de la Comissió 9 d'Octubre i a periodistes, que va finalitzar "amb almenys dos ferits".

En esta denúncia s'arreplegava que estos grups "d'extrema dreta" d'una banda, van aïllar a part de les persones integrants de la concentració i, per una altra, "van procedir a realitzar diferents atacs tant a participants com a periodistes i reporters de diversos mitjans de comunicació", produint-se "un evident encrueliment amb qui eren de naturalesa racializada".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3158533/0/fiscalia-obri-dofici-investigacio-pels-incidents-registrats-manifestacio-9-doctubre/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR