Moragues remetrà a Fiscalia un informe amb resultats de la investigació sobre els incidents del 9 d'Octubre

Moragues remetrà a Fiscalia un informe amb resultats de la investigació sobre els incidents del 9 d'Octubre

Moragues remetrà a Fiscalia un informe amb resultats de la investigació sobre els incidents del 9 d'Octubre
Moragues remetrà a Fiscalia un informe amb resultats de la investigació sobre els incidents del 9 d'Octubre (Europa Press)
Ampliar
  • El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, remetrà a Fiscalia Provincial de València al llarg d'este dimecres un informe detallat amb els primers resultats de la investigació que està duent a terme la Policia Nacional sobre els incidents ocorreguts en la manifestació del dilluns a la vesprada convocada per la Comissió 9 d'Octubre.

Moragues ha detallat que este informe conté una relació cronològica i detallada dels fets amb les primeres identificacions realitzades.

El delegat ha afirmat, així mateix, que s'estan posant en contacte amb els agredits i perjudicats per si volen presentar denúncia i oferir-los tot tipus d'ajuda. "Des d'esta Delegació sempre hem actuat amb la llei en la mà i ho anem a seguir fent. No acceptem impunitats", ha subratllat.

Els fets estan ara mateix baix tutela judicial i serà la justícia qui determine si són constitutius o no de delicte.

D'altra banda, Moragues ha tornat a agrair el treball de la Policia Nacional. "Trobe a faltar per part d'alguns dirigents un reconeixement

públic al treball dels nostres agents. La Policia va preservar la seguretat i integritat física dels manifestants i va garantir el dret a la manifestació", ha postil·lat.

"Apel·le de nou a la sensatesa dels dirigents polítics per a no alimentar la crispació. Hem de, entre tots, rebaixar la tensió que existeix," ha reclamat.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3158108/0/moragues-remetr-fiscalia-informe-amb-resultats-investigacio-sobre-els-incidents-9-doctubre/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR