El PP demana responsabilitats "immediates" a l'equip de govern d'Alacant per la imputació de l'edil d'Esports

El PP demana responsabilitats "immediates" a l'equip de govern d'Alacant per la imputació de l'edil d'Esports

  • El grup municipal del PP en l'Ajuntament d'Alacant ha exigit responsabilitats polítiques "immediates" a l'edil d'Esports, la socialista Eva Montesinos, després de ser citada a declarar en qualitat d'investigada -abans imputada-, per un presumpte cas d'assetjament laboral sobre una funcionària de l'àrea d'Esports. El PP ha reclamat "coherència" a els qui demanaven "tallar caps quan eres imputat".

El portaveu municipal, Luis Barcala, ha titlat en un comunicat el cas de "nou escàndol" i "nou capítol" d'un equip de Govern "en descomposició".

Barcala ha recordat que "solament el PP" va denunciar els fets "i va portar a ple, amb el silenci còmplice de tots els altres". El portaveu ha destacat que la citació de Montesinos s'uneix a la investigació de l'alcalde, el també socialista Gabriel Echávarri, pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i que ha augurat que "amb tota seguretat no serà l'última".

"Per açò, exigim responsabilitat immediata i coherència als quals demanaven tallar caps quan eres imputat. I demanem eixa mateixa responsabilitat immediata a tot el tripartit perquè no es permeta eixe penós espectacle", ha reclamat Barcala que s'ha qüestionat: "Què diu ara Guanyar i Compromís i, sobretot, què és el que diu el PSPV sobre tot açò, perquè és que tenen molt que explicar".

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3158082/0/pp-demana-responsabilitats-immediates-lequip-govern-dalacant-per-imputacio-ledil-desports/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios