Comunitat Valenciana

El PP demana responsabilitats "immediates" a l'equip de govern d'Alacant per la imputació de l'edil d'Esports

  • El grup municipal del PP en l'Ajuntament d'Alacant ha exigit responsabilitats polítiques "immediates" a l'edil d'Esports, la socialista Eva Montesinos, després de ser citada a declarar en qualitat d'investigada -abans imputada-, per un presumpte cas d'assetjament laboral sobre una funcionària de l'àrea d'Esports. El PP ha reclamat "coherència" a els qui demanaven "tallar caps quan eres imputat".

El portaveu municipal, Luis Barcala, ha titlat en un comunicat el cas de "nou escàndol" i "nou capítol" d'un equip de Govern "en descomposició".

Barcala ha recordat que "solament el PP" va denunciar els fets "i va portar a ple, amb el silenci còmplice de tots els altres". El portaveu ha destacat que la citació de Montesinos s'uneix a la investigació de l'alcalde, el també socialista Gabriel Echávarri, pel suposat fraccionament de contractes en Comerç i que ha augurat que "amb tota seguretat no serà l'última".

"Per açò, exigim responsabilitat immediata i coherència als quals demanaven tallar caps quan eres imputat. I demanem eixa mateixa responsabilitat immediata a tot el tripartit perquè no es permeta eixe penós espectacle", ha reclamat Barcala que s'ha qüestionat: "Què diu ara Guanyar i Compromís i, sobretot, què és el que diu el PSPV sobre tot açò, perquè és que tenen molt que explicar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento