L'edil d'Esports d'Alacant, citada a declarar com a investigada per presumpte assetjament laboral a una funcionària

L'edil d'Esports d'Alacant, citada a declarar com a investigada per presumpte assetjament laboral a una funcionària

L'edil d'Esports d'Alacant, citada a declarar com a investigada per presumpte assetjament laboral a una funcionària
L'edil d'Esports d'Alacant, citada a declarar com a investigada per presumpte assetjament laboral a una funcionària (Europa Press)
Ampliar
  • La regidora d'Esports, Turisme i Platges en l'Ajuntament d'Alacant, la socialista Eva Montesinos, ha sigut citada a declarar el pròxim 27 d'octubre en qualitat d'investigada -abans imputada-, per un presumpte assetjament laboral cap a una treballadora d'Esports, de baixa laboral des de principis d'any, segons han confirmat fonts municipals.

La regidora ha rebutjat fer declaracions per respecte a la Justícia. No obstant açò, fonts de la Regidoria d'Esports han explicat este dimecres a Europa Press que la denunciant va ser expedientada després d'"insultar la cap de Servei en xarxes socials i que, per açò, va demanar una baixa laboral". La denúncia la va presentar el passat 31 de juliol contra l'edil i la cap de Servei.

Pel que sembla, la treballadora, que va denunciar que l'Ajuntament incomplia la llei valenciana d'Esport, ocupava una plaça de cap de Departament a pesar d'haver guanyat en oposició una plaça de tècnic mitjà (A2). Per açò, va sol·licitar ser reclasificada a A1.

No obstant açò, segons les fonts consultades, no va poder executar-se una promoció interna per ser l'única persona en la Regidoria que comptava amb la llicenciatura requerida i per tant no es podia complir amb la lliure concurrència que fixa la llei. Així que es va optar per traure a oposició la plaça de A1, la convocatòria de la qual està prevista per a gener.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3158012/0/ledil-desports-dalacant-citada-declarar-com-investigada-per-presumpte-assetjament-laboral-funcion-ria/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios