Comunitat Valenciana

Bonig dóna la benvinguda a Banc Sabadell: "Els valencians mai hem sigut excloents encara que alguns s'obstinen"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha donat este divendres la benvinguda al Banc Sabadell després de la decisió de canviar la seua seu social a Alacant. "Esta és la vostra casa", ha dit la dirigent, que ha indicat que els valencians "mai" han sigut "gent excloent encara que alguns s'obstinen".
Banco Sabadell
Banco Sabadell
EUROPA PRESS
Banco Sabadell

Així s'ha pronunciat Bonig a preguntes dels mitjans després de la reunió del consell de direcció del partit sobre el trasllat de la seu social de l'entitat per la situació generada a Catalunya després de el 1-O.

"És positiu que venja una entitat financera a Alacant. Benvinguts, esta és la vostra casa, uns altres volen tirar-los -en referència al tuit del diputat de Compromís Josep Nadal en el qual manifestava el seu rebuig a eixe canvi-. Nosaltres no, perquè els valencians, alacantins i castellonencs mai hem sigut gent excloent encara que alguns s'obstinen", ha indicat.

Bonig ha ressaltat que "si hi ha una terra a Espanya que és emprenedora, oberta, que acull la gent és la valenciana" i ha incidit en la seua valoració positiva del trasllat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento