Comunitat Valenciana

Puig insta a "refundar" el pacte de Govern en l'Ajuntament d'Alacant després de la investigació a Echávarri

  • El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha considerat que és el moment de "refundar" el pacte de Govern en l'Ajuntament d'Alacant, després de la crisi generada per la citació este divendres com a investigat de l'alcalde socialista, Gabriel Echávarri, pel presumpte fraccionament de contractes en la Regidoria de Comerç.

Puig ha sostingut que seria "exigible" que els socis de govern del PSPV -Compromís i Guanyar Alacant, que han anunciat que trencaran el pacte si Echávarri no dimitix- feren "una anàlisi" de les "coses positives" que s'han pogut realitzar estos dos anys i ha deixat en les seues mans la possibilitat de "dialogar" i de "refundar el pacte i abordar com es pot gestionar adequadament".

A preguntes dels mitjans després d'assistir a la constitució del Consell Rector de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) a Alacant, Puig ha dit que la situació es veu "des del respecte" però amb "l'exigència que cal pensar en els alacantins" i que des d'eixa "reflexió es reafirme el pacte".

Preguntat sobre si recolzava a Echávarri, Ximo Puig ha insistit en no s'està davant un cas de corrupció encara que "haurà de tindre les seues responsabilitats" i ha subratllat: "No estem davant el que ha sigut habitualment en el passat. És cert que cal veure com acaba esta qüestió i per descomptat tinc la confiança en què no hi haurà cap tipus de problema". I ha resolt: "Estarem al que els jutges determinen".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento