Comunitat Valenciana

Oltra: "No ens donem terminis respecte a la situació de l'alcalde" Echávarri

  • La coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat este dimarts que "Alacant vol un ajuntament que done estabilitat, tranquil·litat" i no es dóna "terminis respecte a la situació de l'alcalde", el socialista Gabriel Echávarri, però "tothom també ha de saber que Compromís vol treballar per a millorar la ciutat".

Alacant "mereix un projecte de progrés" i un "govern de progrés per a la ciutat després de "anys d'abandó i saqueig" del PP. I Compromís, ha dit, està compromès amb "el Codi de Bon Govern" i això marca la seua acció, com "un dels elements essencials del pacte de progrés" entre PSPV, Compromís i Guanyar.

Ha plantejat la necessitat d'"una reflexió col·lectiva" sobre si "la situació que en este moment viu l'Ajuntament d'Alacant mereix una refundació de l'equip de govern sobre les bases del pacte de progrés".

Precisament este mateix dimarts el líder de Compromís Per Alacant Natxo Bellido ha insistit a sol·licitar que l'alcalde, Gabriel Echávarri, abandone l'Alcaldia per la seua citació com investigat en relació al presumpte fraccionament de contractes en la Regidoria de Comerç, de la qual el primer edil era titular, i li ha donat de termini fins al ple d'octubre per a fer-ho. No obstant açò, ha afirmat que ho fa sense "ultimàtums ni urgències" per a no ser "ostatges".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento