Comunitat Valenciana

Detingut un home per intentar estrangular a la seua mare de 79 anys després d'una discussió a València

  • Agents de la Policia Local de València han detingut un home acusat d'intentar estrangular a la seua mare de 79 anys després d'una discussió en la seua vivenda del barri valencià de Campanar, segons informa el cos de seguretat en xarxes socials.
Imatge d'arxiu de la Policia Local de València
Imatge d'arxiu de la Policia Local de València
FACEBOOK POLICÍA LOCAL VALÈNCIA
Imatge d'arxiu de la Policia Local de València

Els fets van tindre lloc este dilluns, sobre les 14 hores, quan la presumpta víctima va demanar ajuda al 092 i fins al seu domicili es van desplaçar agents de la nova 8ª Unitat de Districte.

La dona va informar als policies que el seu fill havia intentat escanyar-la després d'amenaçar-la amb un ganivet per una discussió. En eixe moment es trobava en la vivenda l'ex-companya sentimental del detingut, qui va confirmar els fets.

L'home, de 47 anys, també continuava en la vivenda i es trobava agitat i violent. Les dos dones van avisar els agents que les agressions havien començat feia temps però no havien denunciat fins ara.

Els policies van informar a les dos dels drets que els assisteixen com perjudicades i van passar a traslladar al detingut a la Inspecció Central de Guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento