Comunitat Valenciana

1 Bonig demana a Puig "claredat" i que "no pose en el mateix nivell als uns i els altres"

  • La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha demanat al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, "claredat" i "no posar al mateix nivell als uns i els altres".
Isabel Bonig
Isabel Bonig
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Isabel Bonig

Bonig ha lamentat les paraules de Puig "equiparant" al president de l'Executiu central, Mariano Rajoy, i al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. "Puig és el president de tots els valencians i no pot ficar en el mateix sac a qui compleix la llei i a qui la incompleix, a qui vetla per la legalitat i l'Estat de Dret i a qui és un colpista secessionista que se salta les normes al seu capritx".

En esta línia, la presidenta del PPCV ha demanat "claredat i fermesa" a Puig. "Ha de deixar-se d'ambigüitats i no posar-se de perfil per uns càlculs electoralistes que en estos moments estan fora de lloc. No hi ha cap dubte. No es pot igualar i posar al mateix nivell la postura de Rajoy amb la de Puigdemont. És hora d'estar al costat de l'ordre constitucional i no de donar ales a els qui volen trencar este país amb aldarull i se situen al marge de la llei", ha opinat.

Bonig ha explicat que "el problema de Puig és que és ostatge dels seus propis companys de govern en el Titànic que recolzen el secessionisme". "Puig -ha afegit- ha de llevar-se llast i abandonar la sucursal de l'independentisme catalanista a la Comunitat, Compromís. La Comunitat mai serà Catalunya; la Comunitat forma part d'un projecte comú que és Espanya".

La presidenta del PPCV ha reiterat el suport del partit a Puig per aconseguir un gran acord "i que se senta lliure, perquè els qui defenen el dret a decidir del poble català van en contra dels interessos valencians i, per tant, no haurien de seguir en el Consell. Són un cavall de Troia infiltrat en les nostres institucions d'autogovern".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento