The clash en versió ‘teenager’

Són de Sheffield i es diuen Artic Monkeys. Per a la presentació demà del seu disc, ‘Favourite Worst Nightmare’ han esgotat les entrades.
El quartet de Sheffield Artic Monkeys trepitja fort i ho ha demostrat un cop més esgotant les entrades per al seu concert a Barcelona, demà dissabte.Els Arctic Monkeys arriben amb nou disc, Favourite Worst Nightmare, amb el precedent de l’èxit assolit amb Brainstorm, el senzill de presentació.

Aquests nois, que recorden a altres grans com The Clash, Blur o Pulp, van anar directes al número 1 de les llistes de senzills al Regne Unit amb els seus dos primers temes i l’àlbum debut va batre el rècord de vendes en les primeres setmanes a Gran Bretanya, desbancant als reis del brit pop dels noranta, Oasis.

Guardonats l’any passat com a la Millor Nova Banda i com a Millor Banda Britànica, l’èxit somriu l’indie rock sovint irreverent d’aquestes noves promeses de la illa anglesa, en plena forma musical.

* Espacio Movistar. Campus de la Diagonal. Portal del Coneixement. Pascula i Vila, s/n. Dissabte a partir de les 22.00 hores. Entrades esgotades. Més informació a la pàgina web www.movistar.es/espacio.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento