Comunitat Valenciana

El Consell aprova un conveni amb la Fundació FULL per al foment del llibre i la lectura

  • El Consell ha acordat aprovar el conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Fundació FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura) per a la realització d'activitats de foment del llibre i la lectura durant 2017.
Llibre, llibres, lectura, llegir, llegint
Llibre, llibres, lectura, llegir, llegint
EUROPA PRESS
Llibre, llibres, lectura, llegir, llegint

La Conselleria destinarà 250.000 euros a este conveni per a articular actuacions que augmenten els hàbits de lectura i faciliten l'accés a ella, a més d'enfortir totes les accions relacionades amb la promoció del llibre i l'ús del valencià.

Entre les activitats subvencionades destaquen els programes d'activitats orientades a la consecució d'una major visibilitat i promoció dels autors valencians per a aconseguir el coneixement i el reconeixement social necessaris per a ser estimats i valorats pels ciutadans, com són el cas de tallers, circuits d'autors en biblioteques o rutes literàries, entre d'altres.

De la mateixa manera, es preveuen activitats orientades a l'estímul del comerç del llibre i la dinamització del sector llibrer valencià, com a cursos, jornades i campanyes; activitats de formació; promoció d'editorials en biblioteques i centres docents orientades al foment del respecte de la ciutadania a la propietat intel·lectual i l'impuls del sector editorial valencià, i activitats de foment lector i difusió en la Fira del Llibre de València, Plaça del Llibre, fires locals, temàtiques i campanyes d'animació.

La Fundació FULL, per la seua banda, es compromet a organitzar i realitzar les activitats previstes en el conveni i a informar sobre la col·laboració de la Generalitat en les activitats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento