Comunitat Valenciana

El Consell obri un període d'audiència pública sobre obertura del gran comerç alacantí en festius durant la Volvo

  • La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha obert un període d'audiència pública sobre obertura del gran comerç d'Alacant els diumenges i festius durant les dates de la celebració de l'eixida de la Volvo Ocean Race, de l'11 al 22 d'octubre.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica este divendres l'anunci, firmat pel director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, després de la sol·licitud de l'Ajuntament d'Alacant perquè es declare zona de gran afluència turística (ZGAT) la ciutat d'Alacant durant la celebració de la Volvo Ocean Race i es facilite, d'esta manera, l'obertura del gran comerç els diumenges i festius durant la celebració del certamen.

L'objectiu d'este anunci és que qualsevol persona física o jurídica que ostente la condició d'interessada puga examinar el procediment i presentar les al·legacions que estime oportunes.

L'expedient pot consultar-se en les dependències de la Direcció General de Comerç i Consum, en la ciutat administrativa 9 d'Octubre, carrer Castán Tobeñas, 77, Torre 2, així com en el Servici Territorial de Comerç i Consum d'Alacant, carrer Churruca, 29, cinquena planta, en horari de matí de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

Contra este acord no podrà interposar-se cap recurs, encara que els interessats podran realitzar al·legacions per a oposar-se al mateix, sense perjuí de la possibilitat de recórrer la resolució que pose fi a este procediment, assenyala el DOGV.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento