Comunitat Valenciana

Les tempestats arriben este divendres a la Comunitat Valenciana acompanyades de descensos de les màximes

  • Les tempestats arriben este divendres a la Comunitat Valenciana acompanyades d'un descens de les temperatures màximes, especialment en l'interior de l'autonomia. Les arruixades seran els protagonistes de la jornada en la província de Castelló i no es descarta que també arriben les pluges a València i al nord d'Alacant.
Tempestat, pluja, cel nuvolós, rajos, tempestat, arruixades
Tempestat, pluja, cel nuvolós, rajos, tempestat, arruixades
EUROPA PRESS
Tempestat, pluja, cel nuvolós, rajos, tempestat, arruixades

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu que el cel estiga este divendres entre nuvolós i cobert, amb arruixades amb tempestat que poden arribar a ser localment fortes a Castelló.

Les pluges aniran acompanyades d'un descens en les màximes i un lleuger ascens de les mínimes en la Comunitat. En les províncies d'Alacant i Castelló, les temperatures canviaran especialment en zones d'interior. Així mateix, el vent serà de variable fluix, predominant la component est, en tota la Comunitat Valenciana.

De cara al dissabte, continuaran els intervals nuvolosos, sense descartar arruixades disperses a Castelló i al litoral de València, encara que aniran remetent i disminuint a poc nuvolosos a la vesprada. Les temperatures patiran pocs canvis, mentre que el vent serà variable fluix, predominant la component est al litoral valencià.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento