Comunitat Valenciana

Xirivella presenta el cartell de la seua  Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses

  • Aquest festival, Festa d'Interés Turístic Provincial, celebrarà la seua XXIV edició del 6 al 19 de novembre.
  • Oferirà 25 funcions de 13 espectacles diferents, així com una programa d'activitats on col·laboren diverses entitats locals.
  • Hi haurà actuacions amb companyies procedents de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Canàries, Madrid, Castella i Lleó i Bèlgica.
La Mostra de Pallassos de Xirivella, del 6 al 19 de novembre
La Mostra de Pallassos de Xirivella, del 6 al 19 de novembre
ORGANIZACIÓN
La Mostra de Pallassos de Xirivella, del 6 al 19 de novembre

La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella (València) celebrarà la seua XXIV edició del 6 al 19 de novembre en diferents punts del municipi. Declarada en 2014 Festa d'Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana per la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la Generalitat Valenciana, la mostra oferirà 25 funcions de 13 espectacles diferents, tant en teatre com en places a l'aire lliure.

Seran dos setmanes en les quals" Xirivella es convertirà en el centre cultural per a tots els públics de l'àrea metropolitana de València", destaquen els responsables de l'esdeveniment en un comunicat.

La Mostra comptarà amb companyies de prestigi de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Canàries, Madrid, Castella i Lleó i amb la belga OKIDOK, considerada com una de les companyies més sorprenents i creatives del clown europeu actual. A més, el popular clown Marcel Gros tancarà esta edició amb l'espectacle 'Universario', que ja ha atrapat tant públic adult com infantil.

Al costat dels espectacles, la Mostra organitza tot un seguit de activitats com el Concurs de Clown, el curs de pallas@s de l'Escola de pallassos Los Hijos de Augusto, les clownferències pallasses o el Taller de Risoteràpia. I es tornarà a fer la desfilada, en col·laboració amb les AMPA, 'Fes el clown i no la guerra' per la pau i en contra de qualsevol tipus de violència. I al costat de l'Associació del Comerç i Professionals de Xirivella, s'iniciarà el programa Clownmerç i organitzarà el Trenet de la rialla i un esmorzar solidari a favor de l'ONG Payasospital.

Es donarà en esta edició una especial importància a la Mostreta Escolar per on passaren més de 2.500 alumnes de Xirivella. La Mostra està organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xirivella i rep les subvencions de la Diputació de València, la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Cultura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento