Comunitat Valenciana

1 PPCV diu que Oltra, Ribó i Morera "recolzen un procés de desobediència" i "no haurien d'estar en les institucions"

  • El secretari general del grup popular en les Corts, Luis Santamaría, ha lamentat este dijous que la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra; l'alcalde de València, Joan Ribó, i el president de les Corts, Enric Morera, "van recolzar ahir un procés de desobediència civil, un procés en contra de l'Estat de Dret, van criticar la tasca dels cossos i forces de seguretat de l'Estat i es van mostrar a més en contra de les resolucions judicials", per la qual cosa "no haurien d'estar ni un minut més en les institucions que representen".

En un comunicat, Santamaría ha afirmat que l'ocorregut és "d'una extraordinària gravetat" perquè "Compromís és un partit que aspira al fet que la Comunitat Valenciana trenque amb Espanya igual que ocorre amb l'independentisme català".

"Encara que han tractat d'ocultar-ho, ara ha quedat palés amb les declaracions de Ribó, Oltra i Morera i amb la protesta d'ahir enfront de la Delegació del Govern. Morera és president de les Corts, Oltra és vicepresidenta del Govern valencià i Ribó alcalde de València i no haurien d'estar en les institucions", ha remarcat el dirigent 'popular'.

Respecte a la protesta enfront de la Delegació del Govern a València, el diputat ha assenyalat que l'independentisme català "ha tingut sempre l'independentisme valencià agafat per una corretja i ara este ha eixit corrent als carrers a la veu del seu amo". "Sempre ha sigut finançat des de Catalunya, en una clara deslleialtat a la nostra terra", ha agregat.

Davant açò, Santamaría ha remarcat: "Els valencians ens sentim espanyols i volem ser reivindicatius davant el que considerem just però estem allunyats d'estos processos que ens volen portar a trencar amb la unitat nacional i a ser una mica del que no volem ser part".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento