Comunitat Valenciana

Dos regidores deixen el grup municipal del PP d'Elda i acusen la direcció de "menyspreu"

  • Les regidores del PP d'Elda (Alacant) Maria Dolores de la Dueña i Remedios Soler han anunciat este dimarts que abandonen la formació i passen al grup de no adscrits per la "marginació" i "l'aïllament" dins de l'agrupació local. Amb la seua eixida, el grup municipal 'popular' es queda amb cinc de les 25 actes de la Corporació.
De la Propietària i Soler, este dimarts
De la Propietària i Soler, este dimarts
CEDIDA
De la Propietària i Soler, este dimarts

En declaracions a Europa Press, De la Dueña ha incidit que se'ls "aparta reiteradament" i que la situació "no pot seguir, perquè no es pot ningunejar dos regidores" que representen 3.000 vots.

Sobre este tema, ha sostingut que la presidenta local, la senadora 'popular' Adela Pedrosa, les va citar cinc dies després de la presa de possessió al juny de 2015 i els va sol·licitar l'acta, però es van negar. Per açò, "no ens hem anat i possiblement estiguem pagant el preu de seguir com a regidores".

Qüestionada sobre per què se'ls va demanar l'acta, De la Dueña ha manifestat: "Suposadament perquè en l'oposició ens anàvem a avorrir i érem persones capacitades per a realitzar altres tasques".

De la Dueña ha explicat que els fets es van posar en coneixement de la direcció nacional, regional i provincial "mitjançant burofax" i que, no obstant açò, "a data de hui, cap d'estos tres òrgans s'han posat en contacte per a demanar la més mínima explicació".

"Però és que, a més, han estat el passat dia 11 visitant Elda Isabel Bonig i José Ciscar i ningú des del nostre grup municipal ni des del partit ens va avisar per a assistir", ha relatat, al mateix temps que ha considerat que ha arribat "el moment" de dir "prou".

"Hem posat de manifest la situació que arrosseguem tant en el partit com en el grup municipal; volem una resposta dels superiors; que para això és un partit jeràrquic. El que no pot ser és que jutge i part siga la senyora Pedrosa, que és part del problema", ha afirmat.

"No tenim un altre objectiu més que treballar per i per a Elda i per als seus ciutadans", ha resolt De la Dueña.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento