Comunitat Valenciana

Dos persones rescatades i sis afectats per fum en un incendi al barri Verge del Remei d'Alcant

  • Efectius del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) han rescatat en la matinada d'este dimarts dos persones atrapades en un incendi declarat en la tercera planta d'un edifici en el número 2 del carrer Senyoreta de Trévelez, al barri Verge del Remei.

Així mateix, sis persones han resultat ferides per inhalació de fum, dos de les quals han sigut traslladades a l'Hospital General. Segons han informat fonts de la Regidoria de Seguretat, es tracta de sis persones de 20, 38, 56, 77, 79 i 84 anys.

El SPEIS va rebre l'avís al voltant de les 23.55 hores d'este dilluns, i fins al lloc d'incendi es van desplaçar quatre dotacions amb 19 bombers, que en una primera intervenció van rescatar dos persones. La Policia Local va rescatar un home de l'interior de l'habitatge incendiat abans que arribaren els bombers, i els efectius del SPEIS van rescatar una altra persona que es trobava en el pis superior.

Els efectius del SPEIS han informat que l'incendi estava localitzat en la cuina de l'habitatge, i el per el fum afectava també el buit de l'escala i l'edifici. Així, es van muntar diverses línies d'aigua per a atacar les flames per l'interior aconseguint controlar-ho.

Sobre este tema, segons la Regidoria, l'amo de l'habitatge on es van iniciar les flames ha declarat que es van produir per una paella al foc. La cuina ha quedat calcinada i la resta de l'habitatge està afectat pel fum.

Al lloc del succés es va desplaçar un SAMU i un Suport Vital Bàsic (SVB) i els efectius sanitaris van atendre in situ les sis persones afectades per inhalació de fum.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento