Comunitat Valenciana

La tercera fase de renovació de carrers i millores d'accessibilitat en el Cabanyal comença este dimarts

  • La tercera fase de renovació d'infraestructures viàries i millores mediambientals i accessibilitat amb paviment fonoabsorbent en el barri del Cabanyal-Canyamelar de València comença este dimarts, com ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.
Imatge del barri del Cabanyal
Imatge del barri del Cabanyal
Europa Press
Imatge del barri del Cabanyal

L'edil ha explicat que les obres es desenvoluparan entre l'avinguda Mediterrani i els carrers Columbretes, Millars, Escalante, Progrés, José Benlliure, dels Àngels i Pare Luis Navarro.

Així, l'àmbit d'actuació queda delimitat entre l'avinguda del Mediterrani, des del Mercat del Cabanyal fins al carrer del Doctor Lluch; carrer Columbretes des del Mercat del Cabanyal fins al carrer de Sant Pere; el tram que discorre entre els carrers Escalante i Pare Luis Navarro; els carrers Progrés, Escalante, José Benlliure i el carrer Pare Luis Navarro des de l'avinguda del Mediterrani fins al carrer Amparo Guillem, i el tram de carrer dels Àngels comprès entre els carrers Columbretes i Sol.

Sarrià ha agregat que el total de la superfície que se'n va a urbanitzar és de 16.358 metres quadrats i ha precisat que d'estos 6.791 seran de vorera, 7.940 de calçada, i 1.627 per a aparcament. Les obres tindran una durada de 14 setmanes i el seu pressupost d'adjudicació és de 823.792 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento