Comunitat Valenciana

Bonig sobre el finançament: "No és el moment de pancartes ni de manifestacions sinó de negociar en el Congrés"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha recalcat este dilluns que recolzarà al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, "fins al final" per aconseguir un canvi en el model de finançament, però ha insistit: "No és el moment de pancartes ni de manifestacions sinó de negociar-ho en el Congrés".
Isabel Bonig en una entrevista amb Europa Press
Isabel Bonig en una entrevista amb Europa Press
Europa Press
Isabel Bonig en una entrevista amb Europa Press

Bonig, després d'assistir a l'acte de formalització del Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista, ha fet estes declaracions en ser preguntada per la posició del PP de no assistir a la manifestació convocada a València per a exigir un finançament just per a la Comunitat Valenciana.

En este sentit, ha recalcat que el PP recolzarà el president de la Generalitat "fins al final" en el tema de finançament "però no és el moment de pancartes ni de manifestacions sinó de negociar-ho on cal negociar-ho i ací tindrà el PP".

"Ho he dit per activa i per passiva, té el nostre suport en el Consell de Política Fiscal i Financera i en el Congrés dels Diputats que és on cal fer força", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento