El festival Deleste confirma Dûrga, Frida i quatre bandes més de 'Sona la Dipu'

El festival Deleste confirma Dûrga, Frida i quatre bandes més de 'Sona la Dipu'

El festival Deleste confirma Dûrga, Frida i quatre bandes més de 'Sona la Dipu'
El festival Deleste confirma Dûrga, Frida i quatre bandes més de 'Sona la Dipu' (FOTO: LIBERTO PEIRÓ)
Ampliar
  • El festival Deleste ha confirmat la presència de sis bandes participants en 'Sona la Dipu 2017' -dos d'elles guanyadores del certamen- en la seua programació. Així, "es demostra la renovació del concurs com a programa global de promoció i suport als grups al llarg de tot l'any", destaquen els responsables del certamen en un comunicat.

Per a esta ocasió, i en col·laboració amb el Deleste, es farà de dos formes. La primera d'elles és mitjançant el denominat 'Sona el Deleste' (que ja es va iniciar en la passada edició) en el Centre del Carme el dissabte 21 d'octubre, amb una programació que acollirà concerts gratuïts com els de L.A, La Iaia, Eme DJ, i tres bandes de Sona la Dipu; Frida (guanyadors), Indian Hawk i Mireia Vilar.

La segona cita serà en el Deleste el 4 de novembre en l'Espai Rambleta, on actuaran León Benavente, Enric Montefusco, The Wedding Present, Public Service Broadcasting, Pavvla, Dj Bilbadino, Penny Necklace, Apartamentos Acapulco, Cala Vento, Zulu Zulu, Samuel Reina i com a part de Sona la Dipu, Dûrga (guanyadors), L'Emperador i The Vibrowaves.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3135639/0/festival-deleste-confirma-d-rga-frida-quatre-bandes-mes-sona-dipu/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios