Comunitat Valenciana

Cinc actrius se citen en La Nau el pròxim dilluns en el festival 'Russafa Escènica'

  • Rosana Pastor, Teresa Soria, Anna Albaladejo, Abril Zamora i Paula Braguinsky Moltó participaran en una taula redona.
  • El moderador els farà preguntes relacionades amb aspectes del seu "camí vital" en el seu treball, família i amor.
  • El festival, que celebra la seua setena edició baix el lema 'Camins', se celebra del 14 al 24 de setembre en el Centre Cultural La Nau.
Russafa Escènica
Russafa Escènica
LA NAU
Russafa Escènica

El festival d'arts escèniques de València 'Russafa Escènica' arriba dilluns que ve al Centre Cultural La Nau amb la taula redona 'Itineratis vitals en l'era de la incertesa', en la qual participaran les actrius Rosana Pastor, Teresa Soria, Anna Albaladejo, Abril Zamora i Paula Braguinsky Moltó, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

Es tracta d'una taula redona, en la qual es compartiran les experiències vitals a través d'una sèrie de preguntes a cinc dones actrius, dones de diferents generacions amb les quals es realitzarà "un mapa" en el qual es plasmarà l'evolució dels seus diferents contextos vitals.

La taula estarà moderada pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, qui a manera d'entrevista, els farà preguntes relacionades amb aspectes del seu "camí vital" en el seu treball, família i amor. Després d'exposar les seues experiències amb intervencions breus, s'obrirà un espai de debat i reflexió entre les participants i el públic assistent.

El Centre Cultural La Nau va acollir el passat dia 12 de setembre la presentació d'este festival que celebra la seua setena edició baix el lema 'Camins' com a fil conductor. El festival, que se celebra del 14 al 24 de setembre, disposa d'una pàgina web, on recull tota la programació (http://russafaescenica.com/).

El cartell ho componen 19 peces. 'Russafa Escènica' es converteix en el primer festival de la seua categoria que remunera econòmicament amb un caché fix a les seues companyies, la qual cosa suposa la consecució d'un objectiu que perseguia des dels seus inicis en 2011. Per açò, quasi la totalitat de la programació la formen companyies valencianes. Pel que fa als formats, repeteixen teatre textual, dansa, performance i circ i els espais de representació seguiran sent llocs atípics i privats del barri.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento