Ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València

Ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València

Ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València
Ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València (AEMET)
Ampliar
  • El cap de setmana comença a la Comunitat Valenciana amb arruixades, una caiguda de les temperatures que en alguns punts pot ser de fins a catorze graus i ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així, el litoral d'Alacant i el litoral sud de València estan este divendres en avís groc per fenòmens costaners ja que es preveuen vents del nord-est força 6 a 7 amb ones de 3 metres. D'esta manera, la forta marejada en aigües costaneres pot arribar a mar grossa i a primera hora del matí ja es registraven ones de 2,5 metres d'altura a València.

A més, este divendres el cel estarà cobert amb precipitacions i arruixades ocasionalment amb tempestat, sense descartar que siguen localment fortes en el sud de València i nord d'Alacant.

Les temperatures aniran en descens, notable i localment extraordinari en les màximes, que en punts concrets poden desplomar-se fins a catorze graus.

Així, els decensos més acusats es registraran a Ontinyent, que passarà dels 36ºC d'ahir als 22ºC de hui; a València es passarà dels 35ºC a 24ºC; a Gandia de 34ºC a 25ºC; a Alcoi de 34ºC a 22ºC; a Requena de 32ºC a 21ºC, a Vinaròs de 31ºC a 22ºC; o a Morella que de 25ºC no superarà hui els 13ºC.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3135297/0/ones-fins-tres-metres-litoral-dalacant-litoral-sud-val-ncia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios