Versión impresa

Ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València

Ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València
Ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València (AEMET)
Ampliar
  • El cap de setmana comença a la Comunitat Valenciana amb arruixades, una caiguda de les temperatures que en alguns punts pot ser de fins a catorze graus i ones de fins a tres metres en el litoral d'Alacant i en litoral sud de València, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així, el litoral d'Alacant i el litoral sud de València estan este divendres en avís groc per fenòmens costaners ja que es preveuen vents del nord-est força 6 a 7 amb ones de 3 metres. D'esta manera, la forta marejada en aigües costaneres pot arribar a mar grossa i a primera hora del matí ja es registraven ones de 2,5 metres d'altura a València.

A més, este divendres el cel estarà cobert amb precipitacions i arruixades ocasionalment amb tempestat, sense descartar que siguen localment fortes en el sud de València i nord d'Alacant.

Les temperatures aniran en descens, notable i localment extraordinari en les màximes, que en punts concrets poden desplomar-se fins a catorze graus.

Així, els decensos més acusats es registraran a Ontinyent, que passarà dels 36ºC d'ahir als 22ºC de hui; a València es passarà dels 35ºC a 24ºC; a Gandia de 34ºC a 25ºC; a Alcoi de 34ºC a 22ºC; a Requena de 32ºC a 21ºC, a Vinaròs de 31ºC a 22ºC; o a Morella que de 25ºC no superarà hui els 13ºC.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/3135297/0/ones-fins-tres-metres-litoral-dalacant-litoral-sud-val-ncia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR