Comunitat Valenciana

Les Arts rep prop de 400 sol·licituds per a la borsa de treball de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana

  • El Palau de les Arts Reina Sofia inicia este divendres les audicions per a la borsa de treball de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), la formació titular de l'enclavament cultural. S'han rebut prop de 400 sol·licituds per a esta borsa, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
Orquestra de la Comunitat Valenciana (arxiu)
Orquestra de la Comunitat Valenciana (arxiu)
LES ARTS
Orquestra de la Comunitat Valenciana (arxiu)

El resultat d'este procés regularà la futura contractació per a cobrir reforços temporals, baixes i excedències de l'OCV. La vigència de la borsa serà de tres temporades, amb el que s'estendrà fins al curs líric 2019-2020.

En total, les Arts ha rebut prop de 400 sol·licituds per als instruments que figuren en la convocatòria: viola, violí, fagot, flauta, trompeta i percussió. El centre d'arts ha gestionat per primera vegada la tramitació de candidatures a través de muv.ac, un lloc web especialitzat en la gestió d'audicions que utilitzen actualment teatres com la Staatsoper de Viena, la Komische Oper de Berlín, etc.

El gruix de les candidatures procedix de països europeus, majoritàriament d'Espanya, encara que també hi ha aspirants d'Argentina, Austràlia, el Brasil, Colòmbia, Corea, els Estats Units, Mèxic, Rússia o l'Uruguai. La prova de violí, amb quasi un centenar de sol·licituds, és la que més aspirants ha concitado.

Les Arts albergarà durant la segona quinzena de setembre les diferents proves, que començaran este divendres amb la selecció para viola, a la qual seguiran les audicions de flauta (16), fagot (17), trompeta (18), percussió (22) i violí (30).

El jurat de les audicions està format per l'intendent-director artístic, Davide Livermore; els directors titulars de l'OCV, Roberto Abbado i Fabio Biondi, juntament amb membres de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. Les audicions seran públiques fins a completar-se l'aforament de la sala en la qual es realitzen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento